Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728729765

Liga 728729765 Información oficial sobre el partido 728729765 en Hattrick

28.04.2024 13:00:00

The Saint Jimmy's Alineación oficial del equipo 'The Saint Jimmy's' en el partido 4 - 3 ROYAL CLUB FONKIE Alineación oficial del equipo 'ROYAL CLUB FONKIE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
The Saint Jimmy's Alineación oficial del equipo 'The Saint Jimmy's' en el partido 5 - 0 ROYAL CLUB FONKIE Alineación oficial del equipo 'ROYAL CLUB FONKIE' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Saint Jimmy's

Goles Goles

  • 102 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Dubravko Kravar de Jimmys va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 103 Minuto 61 (Gol por la derecha): Jimmys no perdien la fe, i al minut 61 del partit, Stan Bakens va marcar el 2 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 111 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66, Lorenz Deboeck va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 3 - 3.
  • 121 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72 els aficionats van embogir quan en Oscar Brun va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 4 - 3 a favor de Jimmys.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Jimmys va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Stan Bakens en un 1 contra 1 amb el porter Sylvester Jounila, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 201 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21, Dubravko Kravar va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El Jimmys va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Gniewosz Budyś la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Jimmys la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Salvatore Vaglio va estar a punt de sentenciar el partit al minut 82, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

ROYAL CLUB FONKIE

Goles Goles

  • 143 Minuto 6 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de FONKIE eren letals, i Nils Göransson va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 115 Minuto 9 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Nils Göransson era molt més ràpid que el defensa Lorenz Deboeck. Al minut 9, el jugador de FONKIE va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 2.
  • 141 Minuto 43 (Gol de contra por el centro): El FONKIE era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Brad Reinert va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 3 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Abdelmannane Benallal de FONKIE va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.