Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728729621

Liga 728729621 Información oficial sobre el partido 728729621 en Hattrick

03.03.2024 13:00:00

Pomme d'Alost Alineación oficial del equipo 'Pomme d'Alost' en el partido 5 - 0 Royal3Flush Alineación oficial del equipo 'Royal3Flush' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pomme d'Alost Alineación oficial del equipo 'Pomme d'Alost' en el partido 4 - 0 Royal3Flush Alineación oficial del equipo 'Royal3Flush' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pomme d'Alost

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): dAlost s'avançava al marcador al minut 29, després d'un rebot que va caçar en Gilbert Terwingen per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): En Velimir Grabar de dAlost va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 49 (Gol por la izquierda): dAlost va augmentar la diferència quan Joel Oriola no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Velimir Grabar, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a dAlost.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan dAlost va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Felix Lombart des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Marcus Masclet va estar a punt d'acabar en gol al minut 9, però el porter visitant Serge Gonner va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): dAlost va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Wesly Sanspeur en un 1 contra 1 amb el porter Serge Gonner, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60, Pedro Verlent gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Serge Gonner va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Royal3Flush

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 10, el Royal3Flush estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Feits Sengeløv va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 216 Minuto 32 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Jaroslav Chvojka va ser clau en la jugada d'atac de Royal3Flush al minut 32, quan ell mateix va fer una passada brutal a Alex De Schinckel, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 215 Minuto 61 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Józef Wardas va rebre molts aplaudiments. Al minut 61 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Feits Sengeløv.