Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728725897

Liga 728725897 Información oficial sobre el partido 728725897 en Hattrick

14.04.2024 13:00:00

Fluwelenbaltoets Alineación oficial del equipo 'Fluwelenbaltoets' en el partido 4 - 3 FC Team-Equal Alineación oficial del equipo 'FC Team-Equal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Fluwelenbaltoets Alineación oficial del equipo 'Fluwelenbaltoets' en el partido 1 - 4 FC Team-Equal Alineación oficial del equipo 'FC Team-Equal' en el partido
Tiene bastante suerte 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,9 % 0,2 % 93,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fluwelenbaltoets

Goles Goles

  • 105 Minuto 23 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Tosun Efsane rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Tasos Foukas, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 1 a l'estadi!
  • 116 Minuto 60 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Stan Bot va acabar en una passada genial cap al jugador de Fluwelenbaltoets Wilmer Sebastian, que va marcar el 2 - 3.
  • 111 Minuto 66 (Gol por el centro): Wilmer Sebastian s'emportà una gran ovació del públic local al minut 66, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.
  • 122 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Wilmer Sebastian de Fluwelenbaltoets aconseguir un gol al minut 68 que posava per davant els locals: 4 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joe Verstraeten.

FC Team-Equal

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): En Karsten Olsson donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 12 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Luke Conaway quedar desmarcat i marcar per a Team-Equal al minut 24. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 183 Minuto 27 (Gol por la derecha): Pierre Rosseel va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Claus Bontekoe, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Claus Bontekoe va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 280 Minuto 30 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Franz-Josef Drotleff al minut 30.
  • 283 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Luke Conaway de Team-Equal va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 48 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Després de 63 minuts, Karsten Olsson va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Simeón Geronella va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 260 Minuto 71 (Ocasión de falta): Amb 71 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Franz-Josef Drotleff va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 263 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Lev Vermeulen va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Claus Bontekoe de Team-Equal amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.