Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728725888

Liga 728725888 Información oficial sobre el partido 728725888 en Hattrick

07.04.2024 13:00:00

Wimchester United Alineación oficial del equipo 'Wimchester United' en el partido 3 - 3 Fluwelenbaltoets Alineación oficial del equipo 'Fluwelenbaltoets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Wimchester United Alineación oficial del equipo 'Wimchester United' en el partido 6 - 1 Fluwelenbaltoets Alineación oficial del equipo 'Fluwelenbaltoets' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wimchester United

Goles Goles

  • 111 Minuto 21 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Batiste Lambert va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Wimchester empatava el partit, 1 a 1, al minut 21.
  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Folmer Gustavsen ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Wimchester es posava per davant 2 a 1.
  • 123 Minuto 76 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 76 gràcies a la jugada de Batiste Lambert, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12 el Wimchester va posar setge sobre la defensa central visitant però en Batiste Lambert no va estar gens encertat.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Wimchester va estar a punt de posar-se per davant al minut 27 però Sukirman Zulfadly va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Wimchester va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Farzin Bahari en un 1 contra 1 amb el porter Hervé Ketels, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Fluwelenbaltoets

Goles Goles

  • 115 Minuto 10 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Stan Bot de Fluwelenbaltoets va fer un bon esprint per escapar-se de Paul Tornhull i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!
  • 162 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Dimi Sergent per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 161 Minuto 77 (Gol por el centro): Fluwelenbaltoets van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 77, quan Wiebren Sougne va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 79 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Stan Bot que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eliseu Pires Marques de Fluwelenbaltoets es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Stefan Gavranovic de Fluwelenbaltoets va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.