Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728724327

Liga 728724327 Información oficial sobre el partido 728724327 en Hattrick

14.04.2024 13:00:00

fc dobbertje Alineación oficial del equipo 'fc dobbertje' en el partido 3 - 2 AFM United Alineación oficial del equipo 'AFM United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
fc dobbertje Alineación oficial del equipo 'fc dobbertje' en el partido 1 - 2 AFM United Alineación oficial del equipo 'AFM United' en el partido
Tiene suerte 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,1 % 6,4 % 72,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc dobbertje

Goles Goles

  • 124 Minuto 12 (Gol de penalti): Corria el minut 12, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. dobbertje s'avançava en el marcador després que en Jurgen Debusschere xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 142 Minuto 35 (Gol de contra por la izquierda): En Steven Willot va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 141 Minuto 68 (Gol de contra por el centro): El dobbertje era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Steven Willot va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): dobbertje va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 60 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Steven Willot ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El jugador local Mik Govaerts per poc que no incrementa el marcador al minut 78. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jeremy Rember va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 237 Minuto 79 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Thierry Wagemans no va ser aprofitada per en Zito De Bie que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El dobbertje ho intentava per la dreta per mitjà de Garmt Verbruggen, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Passaven 85 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Leopold Fouarge va rematar alt.

AFM United

Goles Goles

  • 163 Minuto 18 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 18 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Walid El Sergany marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 137 Minuto 59 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Alvar Eerola la va convertir en gol amb un remat de cap en Osman Bod tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 59 el marcador es va actualitzar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): United va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Eran Henrist va desviar el xut final de Osman Bod després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): United va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Osman Bod es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Nikolaos Nichtovios quasi aconsegueix empatar per United al minut 39, però Eran Henrist va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Alvar Eerola va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Eran Henrist, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 261 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Geery Eisenhofen va rematar amb l'empenya exterior desviat.