Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728720795

Liga 728720795 Información oficial sobre el partido 728720795 en Hattrick

14.04.2024 13:00:00

ricks team Alineación oficial del equipo 'ricks team' en el partido 2 - 0 RSC Flying Eagles Alineación oficial del equipo 'RSC Flying Eagles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ricks team Alineación oficial del equipo 'ricks team' en el partido 1 - 1 RSC Flying Eagles Alineación oficial del equipo 'RSC Flying Eagles' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,4 % 37,4 % 31,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ricks team

Goles Goles

  • 115 Minuto 9 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Arne Janssens de ricks va fer un bon esprint per escapar-se de Patrick Monseur i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 0. Tot un espectacle!
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan ricks va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Michel Ortmans des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El jugador local Godfried Vandycke per poc que no incrementa el marcador al minut 37. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Bertus Coppens va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ricks va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jonathan Vande Sande, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arne Janssens.

RSC Flying Eagles

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Eduard Eckinrode per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 38, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 252 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Matti Latvamäki la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Flying havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Flying va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 86 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.