Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728720356

Liga 728720356 Información oficial sobre el partido 728720356 en Hattrick

28.04.2024 13:00:00

club brugge 69 Alineación oficial del equipo 'club brugge 69' en el partido 5 - 1 Maxxies Alineación oficial del equipo 'Maxxies' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
club brugge 69 Alineación oficial del equipo 'club brugge 69' en el partido 5 - 1 Maxxies Alineación oficial del equipo 'Maxxies' en el partido
Tiene un resultado normal 5.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

club brugge 69

Goles Goles

  • 139 Minuto 2 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Andrei Prelucan van servir per superar a l'últim defensor, en Adolfino Fulano. Tot va acabar amb el 1 - 0 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de brugge cantant "Andrei Prelucan selecció!"
  • 122 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Khoshnow Goven de brugge aconseguir un gol al minut 48 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 134 Minuto 61 (Gol de penalti): brugge va obtenir un penal al minut 61, que va llançar a la perfecció Azúa Jerez. 3 - 1 a favor dels locals.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79, brugge va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Arnold Rising, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 139 Minuto 87 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Sylweriusz Peczyński va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Adolfino Fulano per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 5 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Arnold Rising, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 239 Minuto 28 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Sylweriusz Peczyński va servir per deixar enrere el gegant Adolfino Fulano al minut 28, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Arnold Rising! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37, Sylweriusz Peczyński arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Khoshnow Goven una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 78, però una magnífica aturada de Paul Ramcke va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Passaven 87 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Sylweriusz Peczyński va rematar alt.

Maxxies

Goles Goles

  • 161 Minuto 22 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Urbano Impicciatore que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 38 (Ocasión de penalti): Al minut 38 de partit, Frank Van Herreweghe de Maxxies va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 39, quan en Vojtěch Leinweber va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.