Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728719728

Liga 728719728 Información oficial sobre el partido 728719728 en Hattrick

07.04.2024 13:00:00

De Gesdoikers Alineación oficial del equipo 'De Gesdoikers' en el partido 2 - 2 Atlético Brugge Alineación oficial del equipo 'Atlético Brugge' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
De Gesdoikers Alineación oficial del equipo 'De Gesdoikers' en el partido 2 - 0 Atlético Brugge Alineación oficial del equipo 'Atlético Brugge' en el partido
Tiene un resultado normal 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

De Gesdoikers

Goles Goles

  • 119 Minuto 6 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Önsal Evra el va rematar Fabrizio Flores amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.
  • 123 Minuto 79 (Gol por la derecha): El jugador Fabrizio Flores de Doikers, després de 79 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Raphaël Lambotte de Doikers va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Doikers per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 21, quan Fabrizio Flores va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 237 Minuto 27 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Raphaël Lambotte estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Gustav Frydkjær, als 27 minuts, va fallar per ben poc.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Boris Siebert del Doikers ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 52 (Ocasión de falta): Önsal Evra quasi dona a Doikers l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 223 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Al minut 57 es va veure una gran oportunitat per a Doikers per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Dorian Stănei, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Fabrizio Flores va estar a punt de sentenciar el partit al minut 81, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Atlético Brugge

Goles Goles

  • 141 Minuto 11 (Gol de contra por el centro): Pierre-Yves Derveaux va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Atlético, al minut 11. El marcador va canviar a 1 - 1.
  • 140 Minuto 82 (Gol de contra de falta): Atlético va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Tomás Leal la va transformar en el 2 - 2.