Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728717342

Liga 728717342 Información oficial sobre el partido 728717342 en Hattrick

12.05.2024 13:00:00

Fc villesjiele Alineación oficial del equipo 'Fc villesjiele' en el partido 4 - 2 Poesele United Alineación oficial del equipo 'Poesele United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Fc villesjiele Alineación oficial del equipo 'Fc villesjiele' en el partido 8 - 2 Poesele United Alineación oficial del equipo 'Poesele United' en el partido
Es un cenizo 8.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc villesjiele

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): El jugador Vincent Uijl de villesjiele, després de 12 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 121 Minuto 55 (Gol por el centro): Erlo Satrustegi va donar a villesjiele un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de villesjiele va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Manfred Fiasse progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Benjamim Parreira es va introduir dins la defensa central al minut 82, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): villesjiele va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 16 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Erlo Satrustegi ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Manfred Fiasse va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de villesjiele va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Hugo João Domingues, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Quique Camus.

Poesele United

Goles Goles

  • 161 Minuto 14 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 14 minuts Tobias Ceunen va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 153 Minuto 68 (Gol por la derecha): Poesele van aconseguir el 3 - 2 que retallava diferències al minut 68 quan Gieke Marcq sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Poesele va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 4, quan Korneel Wellekens va quedar-se sol davant el porter Valentín Pacheco, però aquest va poder aturar el xut.
  • 262 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Maxim de Roover va fer una jugada per la banda esquerra, però Valentín Pacheco va aturar el seu xut.
  • 239 Minuto 71 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Max Collard va ridiculitzar a en Quique Camus amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 263 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Mickey Geenen va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Max Collard de Poesele es va emportar una amonestació al minut 10 per provocar un rival.