Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728717048

Liga 728717048 Información oficial sobre el partido 728717048 en Hattrick

21.04.2024 13:00:00

Sc Orsmaal Alineación oficial del equipo 'Sc Orsmaal' en el partido 3 - 2 SK erna Alineación oficial del equipo 'SK erna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Sc Orsmaal Alineación oficial del equipo 'Sc Orsmaal' en el partido 4 - 1 SK erna Alineación oficial del equipo 'SK erna' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,8 % 0,7 % 10,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sc Orsmaal

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Orsmaal prenia la batuta de l'encontre al minut 18, quan en Ronaldo Bruno do Rosário va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 124 Minuto 33 (Gol de penalti): Corria el minut 33, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Orsmaal s'avançava en el marcador després que en Ronaldo Bruno do Rosário xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 120 Minuto 73 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 73, indicava inequívocament que en Ronaldo Bruno do Rosário va saber trobar la xarxa rival. Orsmaal desfeia l'equilibri: 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Silvério de Moura al minut 20 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ronaldo Bruno do Rosário va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 40 quan Stefan Bohlius de Orsmaal gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 72 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Stefan Bohlius després que el jugador de Orsmaal li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

SK erna

Goles Goles

  • 141 Minuto 21 (Gol de contra por el centro): erna sabia com jugar al contraatac, i al minut 21, Juha Päivänsäde va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.
  • 163 Minuto 59 (Gol por la derecha): Al minut 59 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Ignacio Domenech que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Juha Päivänsäde al minut 34 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 273 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): erna va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Alarico Melero va desviar el xut final de Gilles Gedet després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 de partit, Ignacio Domenech quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 263 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El erna creava perill des de la dreta al minut 81, però en Alarico Melero, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Rudolph Leuchtenberg desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Matteo Leobruni de erna va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.