Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728712294

Liga 728712294 Información oficial sobre el partido 728712294 en Hattrick

28.04.2024 13:00:00

Kamikaze (bier) Alineación oficial del equipo 'Kamikaze (bier)' en el partido 4 - 1 Fc Bocholt. Alineación oficial del equipo 'Fc Bocholt.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Kamikaze (bier) Alineación oficial del equipo 'Kamikaze (bier)' en el partido 4 - 0 Fc Bocholt. Alineación oficial del equipo 'Fc Bocholt.' en el partido
Tiene un resultado normal 4.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kamikaze (bier)

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Kamikaze contenien la respiració mentre en Ulttach Zeryouh s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Kamikaze va aconseguir el 2 - 0 quan Viktor Henrot va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Max-Emile Lambert va incrementar l'avantatge de Kamikaze amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 134 Minuto 90 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Kamikaze i així augmentar el marcador a 4 - 1 als 90 minuts de joc. Mentre en Boudewijn Mangon el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Kamikaze va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 18 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Boudewijn Mangon ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, Max-Emile Lambert gairebé va marcar per a Kamikaze des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paulus Laeremans de Kamikaze amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Fc Bocholt.

Goles Goles

  • 153 Minuto 49 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Rutger Verhaege va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Bocholt. va reduir diferències al marcador: 3 - 1 al minut 49.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): El Bocholt. va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 67, però en Stan Koekelkoren va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Karel Van Nerum de Bocholt. es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aron Kempes.