Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728710831

Liga 728710831 Información oficial sobre el partido 728710831 en Hattrick

14.04.2024 13:00:00

U.S. Lecce 2020 Alineación oficial del equipo 'U.S. Lecce 2020' en el partido 1 - 1 ecxel Alineación oficial del equipo 'ecxel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.S. Lecce 2020 Alineación oficial del equipo 'U.S. Lecce 2020' en el partido 2 - 1 ecxel Alineación oficial del equipo 'ecxel' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,5 % 0,5 % 9,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.S. Lecce 2020

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Palle Warming va donar a Lecce un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Lecce van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Milán Ábrahám, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Lecce la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82, Jesús Fernando Roig arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 216 Minuto 84 (Ocasión evento especial rápido + pase): Jakob Rasmussen va marxar per velocitat al minut 84 i va fer una passada de la mort a Ahmad Mahmad Haddad, però aquest va fallar.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Jakob Rasmussen del Lecce ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jesús Fernando Roig va estar a punt d'avançar els locals al minut 87 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Lecce va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Aytuğ Sena en un 1 contra 1 amb el porter Quinto Marelion, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Fernando Roig de Lecce la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

ecxel

Goles Goles

  • 161 Minuto 60 (Gol por el centro): Als 60 minuts de partit, Radislav Vampelj de ecxel va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 37 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Aubry Laane va intentar anar-se'n per velocitat al minut 37 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de ecxel va anar a parar a la dreta de l'atac on en Edmund Vanhee, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Aubry Laane de ecxel va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Antonakis Manos de ecxel va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.