Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728709597

Liga 728709597 Información oficial sobre el partido 728709597 en Hattrick

14.04.2024 13:00:00

schmotters Alineación oficial del equipo 'schmotters' en el partido 2 - 0 Dinamo Choson Rotem II Alineación oficial del equipo 'Dinamo Choson Rotem II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
schmotters Alineación oficial del equipo 'schmotters' en el partido 2 - 0 Dinamo Choson Rotem II Alineación oficial del equipo 'Dinamo Choson Rotem II' en el partido
Tiene un resultado normal 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,5 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

schmotters

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Kurt Velghe de schmotters aconseguir un gol al minut 32 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): schmotters va augmentar la diferència quan Davey Hardy no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27, Davey Hardy arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 37 quan Davey Hardy de schmotters gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Manel Salta, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Kurt Velghe una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 83, però una magnífica aturada de Silvano Casaca va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kurt Velghe de schmotters la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Hugo Vítor Lopes Fonseca de schmotters va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gorik Van Thielen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Dinamo Choson Rotem II

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 10 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Arvid 'De Viking' Laugesen ja els havia advertit que el porter contrari, en Nguyễn Kiều Chinh, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Dinamo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Lucas Vigny, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 205 Minuto 48 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Ömer 'Atatürk' Bilal va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Söhnke Jungblut, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.