Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728668825

Liga 728668825 Información oficial sobre el partido 728668825 en Hattrick

14.04.2024 10:15:00

TeamWork_ Alineación oficial del equipo 'TeamWork_' en el partido 4 - 1 LaserSquad Alineación oficial del equipo 'LaserSquad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
TeamWork_ Alineación oficial del equipo 'TeamWork_' en el partido 3 - 1 LaserSquad Alineación oficial del equipo 'LaserSquad' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,8 % 0,3 % 6,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TeamWork_

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els seguidors del TeamWork_ contenien la respiració mentre en Vadym Poklonskyi s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Mykhailo Semak va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 130 Minuto 59 (Gol de falta): Leonid Galinskiy va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 59 que va ampliar l'avantatge pels locals: 3 - 1.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): TeamWork_ va aconseguir el 4 - 1 quan Dmitriy Tsvirkun va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Vadym Poklonskyi va estar a punt d'avançar els locals al minut 30 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 37 quan Mikhas' Snapkovich de TeamWork_ gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vadym Poklonskyi de TeamWork_ amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

LaserSquad

Goles Goles

  • 151 Minuto 55 (Gol por el centro): Un mica després, Pavel Kazyranavich de LaserSquad va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Andrej Larszyk va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Antos' Hershanovich, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Andrej Larszyk que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 237 Minuto 35 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Laryvon Lapenok va fer una magnífica centrada, però la rematada de Ivan Filonenka va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Todar Ksianevich va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Ivan Filonenka de LaserSquad va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.