Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728661718

Liga 728661718 Información oficial sobre el partido 728661718 en Hattrick

21.04.2024 10:15:00

PFC"Moj Klub" Minsk Alineación oficial del equipo 'PFC"Moj Klub" Minsk' en el partido 6 - 3 Traktar Svietlahorsk Alineación oficial del equipo 'Traktar Svietlahorsk' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
PFC"Moj Klub" Minsk Alineación oficial del equipo 'PFC"Moj Klub" Minsk' en el partido 6 - 3 Traktar Svietlahorsk Alineación oficial del equipo 'Traktar Svietlahorsk' en el partido
Tiene un resultado normal 5.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,5 % 7,0 % 21,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PFC"Moj Klub" Minsk

Goles Goles

  • 111 Minuto 13 (Gol por el centro): Valery Charkizau s'emportà una gran ovació del públic local al minut 13, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 124 Minuto 19 (Gol de penalti): Al minut 19 l'àrbitre va premiar PFC"Moj amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Aliaksej Liantsevich va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de PFC"Moj va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Piatrok Pazynich progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 121 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Valery Charkizau ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, PFC"Moj es posava per davant 4 a 3.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75, PFC"Moj va aconseguir el 5 - 3 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Jan Bialou, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Piatrok Pazynich va incrementar l'avantatge de PFC"Moj amb el 6 - 3 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Ihar Hrudzetski una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 86, però una magnífica aturada de Leanid Bazutsenka va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Piatrok Pazynich de PFC"Moj la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Traktar Svietlahorsk

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Svietlahorsk va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 5. Zianon Pavuk va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 152 Minuto 47 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Zianon Pavuk va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 47 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 160 Minuto 54 (Gol de falta): Fedor Golyak va empatar per a Svietlahorsk, posant el marcador a 3 - 3, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aliaksandar Papianok.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ivan Tamashenia es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.