Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728660259

Liga 728660259 Información oficial sobre el partido 728660259 en Hattrick

14.04.2024 10:15:00

Red Gorillaz Alineación oficial del equipo 'Red Gorillaz' en el partido 3 - 1 Red-Blue Horses Alineación oficial del equipo 'Red-Blue Horses' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Red Gorillaz Alineación oficial del equipo 'Red Gorillaz' en el partido 2 - 1 Red-Blue Horses Alineación oficial del equipo 'Red-Blue Horses' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,5 % 4,4 % 19,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Red Gorillaz

Goles Goles

  • 111 Minuto 61 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Trakhim Paneuszyk va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Gorillaz empatava el partit, 1 a 1, al minut 61.
  • 121 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66 els aficionats van embogir quan en Vyacheslav Dorokhov va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Gorillaz.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Viachaslau Maisenia va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Vyacheslav Dorokhov de Gorillaz va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 32, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Stanislau Chagan de Gorillaz es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.

Red-Blue Horses

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): El jugador de Red-Blue Uladzislau Ratau va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 10 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Red-Blue va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Gergő Benedek va sortir per sobre el travesser.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Gian Piero Eler quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ihar Kashalevich, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Alfonso Ferrín. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Red-Blue va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 64, quan Sciapan Mankevich va quedar-se sol davant el porter Ihar Kashalevich, però aquest va poder aturar el xut.