Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728660248

Liga 728660248 Información oficial sobre el partido 728660248 en Hattrick

31.03.2024 10:15:00

Red Gorillaz Alineación oficial del equipo 'Red Gorillaz' en el partido 5 - 0 The Mighty Ducks(Osipovichi) Alineación oficial del equipo 'The Mighty Ducks(Osipovichi)' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Red Gorillaz Alineación oficial del equipo 'Red Gorillaz' en el partido 2 - 0 The Mighty Ducks(Osipovichi) Alineación oficial del equipo 'The Mighty Ducks(Osipovichi)' en el partido
Tiene bastante suerte 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Red Gorillaz

Goles Goles

  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 36 gràcies a la jugada de Trakhim Paneuszyk, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38, Gorillaz va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Viachaslau Maisenia, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Gorillaz va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Viachaslau Maisenia va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Uladzimir Tashkovich es va introduir dins la defensa central al minut 53, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Gorillaz va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Valery Mamida progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 13 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Barys Hiczanski va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Anestis Kateriannakis per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Gorillaz va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 25 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Vyacheslav Dorokhov ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Passaven 38 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Uladzimir Tashkovich va rematar alt.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Stanislau Chagan, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Uladzimir Tashkovich de Gorillaz la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

The Mighty Ducks(Osipovichi)

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): El Ducks va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 26, però en Marwan Eid va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Mike Freudenthal ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 72 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Dzmitry Razuvanau, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.