Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728659871

Liga 728659871 Información oficial sobre el partido 728659871 en Hattrick

28.04.2024 10:15:00

Wimbledon Rovers Alineación oficial del equipo 'Wimbledon Rovers' en el partido 5 - 1 Hyperb Alineación oficial del equipo 'Hyperb' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Wimbledon Rovers Alineación oficial del equipo 'Wimbledon Rovers' en el partido 5 - 0 Hyperb Alineación oficial del equipo 'Hyperb' en el partido
Tiene un resultado normal 4.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wimbledon Rovers

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 els aficionats van embogir quan en Mathieu Haas va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de FCWR.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Yavuz Riva va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 139 Minuto 62 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Loke Lewén va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 3 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Patrik Hvidt.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de FCWR va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Yavuz Riva progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): FCWR va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Loke Lewén va poder fer el 5 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 19 per blocar una centrada d'en Alexandru Antal va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de FCWR.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Alexandru Antal, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Siro Dattile al minut 36 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Wojciech Szczęch va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Hyperb

Goles Goles

  • 150 Minuto 54 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Roli Wyler va reduir les distàncies per al Hyperb amb un bon llançament de falta al minut 54. 2 a 1 quedava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 39 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Roli Wyler, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 235 Minuto 73 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Konrad Najdek gairebé marca per a Hyperb al minut 73 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.