Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728654826

Liga 728654826 Información oficial sobre el partido 728654826 en Hattrick

07.04.2024 10:00:00

Skärgården Alineación oficial del equipo 'Skärgården' en el partido 6 - 0 FC PLICTOR Alineación oficial del equipo 'FC PLICTOR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Skärgården Alineación oficial del equipo 'Skärgården' en el partido 6 - 0 FC PLICTOR Alineación oficial del equipo 'FC PLICTOR' en el partido
Tiene un resultado normal 6.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Skärgården

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): El jugador Hugo Naujoks de Skärgården, després de 9 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 18 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Skärgården va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ralf-Peter Brückel des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23, Skärgården va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Anders Claesson, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Philip Aussems va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Philip Aussems va incrementar l'avantatge de Skärgården amb el 5 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Skärgården va aconseguir el 6 - 0 quan Anders Claesson va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Norberto Antonio Liuzzi! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Passaven 67 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Anders Claesson va rematar alt.
  • 230 Minuto 72 (Ocasión de falta): En Přemysl Černošek es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carl Storm de Skärgården amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC PLICTOR

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 28 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Anders Persson va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Loke Olsson va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 215 Minuto 52 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Anders Persson va superar els defenses rivals per velocitat al minut 52 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.