Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728654822

Liga 728654822 Información oficial sobre el partido 728654822 en Hattrick

14.04.2024 10:00:00

FC PLICTOR Alineación oficial del equipo 'FC PLICTOR' en el partido 3 - 2 Hoddle FC Alineación oficial del equipo 'Hoddle FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC PLICTOR Alineación oficial del equipo 'FC PLICTOR' en el partido 3 - 2 Hoddle FC Alineación oficial del equipo 'Hoddle FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,2 % 11,8 % 24,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC PLICTOR

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Passats 23 minuts, Maximilian Edenén, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. PLICTOR es posava per davant!
  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): En Widar Colér entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al PLICTOR, un peu providencial d'en Maximilian Edenén va situar el 2-2 al panell digital.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Abraham Corrales, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Maximilian Edenén va estar a punt d'acabar en gol al minut 14, però el porter visitant Bosse Pettersson va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Widar Colér va estar a punt de sentenciar el partit al minut 24, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Al minut 55, Mogens Svensson arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Peter Tobiasson de PLICTOR es va guanyar la targeta groga merescudament.

Hoddle FC

Goles Goles

  • 116 Minuto 26 (Gol evento especial rápido + pase): Adrian Johansson va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Abd El Raouf Abd El Kawi, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.
  • 172 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Passats 58 minuts de partit, Hoddle es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Mickael Håkansson es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Hoddle va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Elon Hedbom va sortir per sobre el travesser.
  • 263 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Hjalmar Herstrand sol davant la porteria al minut 80, però la seva rematada va ser molt fluixa.