Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728649628

Liga 728649628 Información oficial sobre el partido 728649628 en Hattrick

28.04.2024 10:00:00

simons bk Alineación oficial del equipo 'simons bk' en el partido 1 - 9 Katol IK Alineación oficial del equipo 'Katol IK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
simons bk Alineación oficial del equipo 'simons bk' en el partido 0 - 9 Katol IK Alineación oficial del equipo 'Katol IK' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

simons bk

Goles Goles

  • 103 Minuto 47 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Robert Landskär va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 72 (Ocasión de falta): simons va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 72, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Sten-Ove Lönnblad de simons va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Sten-Ove Lönnblad de simons per doble groga al minut 41.

Katol IK

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): En José David del Olivo donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 20 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 135 Minuto 21 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Kai Olsson de Katol va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 2.
  • 184 Minuto 35 (Gol de penalti): Passaven 35 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En McKay Stevenson va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 36, Katol va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Fredrik Cronbratt.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al 40 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Katol augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Iliya Kortov es rifés el porter i marqués el 0 - 5.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Per Haraldsson va augmentar l'avantatge de Katol a 1 - 6 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Kai Olsson de Katol va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 7 al minut 74. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en José David del Olivo de Katol l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 8 al minut 75 de partit.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76, Iliya Kortov va augmentar l'avantatge de Katol a 1 - 9 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Iliya Kortov, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 42 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Katol va quedar sense poder incrementar el seu marcador.