Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728647868

Liga 728647868 Información oficial sobre el partido 728647868 en Hattrick

17.03.2024 10:00:00

Viña del Mar FC Alineación oficial del equipo 'Viña del Mar FC' en el partido 0 - 2 Galaxy brain IF Alineación oficial del equipo 'Galaxy brain IF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Viña del Mar FC Alineación oficial del equipo 'Viña del Mar FC' en el partido 1 - 3 Galaxy brain IF Alineación oficial del equipo 'Galaxy brain IF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,9 % 2,8 % 80,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Viña del Mar FC

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): El Viña va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Rooney Eklund la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 203 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Viña va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Otto Hansson va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ola Gustavsson de Viña amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Galaxy brain IF

Goles Goles

  • 172 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Passats 57 minuts de partit, Galaxy es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Niko Lampela es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 66, Galaxy va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Niko Lampela.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 3 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Edvin Andersson es va comportar com un juvenil al minut 3 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): En Baltsar Örjansson va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Galaxy va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Folke Hübinette, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Galaxy va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 29, quan Baltsar Örjansson va quedar-se sol davant el porter Sören Ivarsson, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 52, quan en Miklas Sandström va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.