Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728647865

Liga 728647865 Información oficial sobre el partido 728647865 en Hattrick

10.03.2024 10:00:00

Galaxy brain IF Alineación oficial del equipo 'Galaxy brain IF' en el partido 3 - 0 lelle1 Alineación oficial del equipo 'lelle1' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Galaxy brain IF Alineación oficial del equipo 'Galaxy brain IF' en el partido 4 - 0 lelle1 Alineación oficial del equipo 'lelle1' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galaxy brain IF

Goles Goles

  • 124 Minuto 31 (Gol de penalti): Galaxy va posar-se per davant 1 - 0 al minut 31, quan Jan Ivarsson va llançar una pena màxima perfectament.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Thord Lyhell va incrementar l'avantatge de Galaxy amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 130 Minuto 84 (Gol de falta): Als 84 minuts, Jan Ivarsson va ampliar l'avantatge de Galaxy amb un 3 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Stigbjörn Melin! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jan Ivarsson de Galaxy va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 39 quan Baltsar Örjansson de Galaxy gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Peter Marcusson al minut 55 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Niko Lampela va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 225 Minuto 68 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Björn Silfwerhall de Galaxy va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Niko Lampela va estar a punt de sentenciar el partit al minut 75, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Janne Håkansson de Galaxy la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

lelle1

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Benedykt Peryt va fer una estirada espectacular al minut 83, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Ali Yngvesson.