Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728647862

Liga 728647862 Información oficial sobre el partido 728647862 en Hattrick

24.03.2024 10:00:00

Benknöckers IF Alineación oficial del equipo 'Benknöckers IF' en el partido 7 - 1 Galaxy brain IF Alineación oficial del equipo 'Galaxy brain IF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Benknöckers IF Alineación oficial del equipo 'Benknöckers IF' en el partido 6 - 0 Galaxy brain IF Alineación oficial del equipo 'Galaxy brain IF' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Benknöckers IF

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Al minut 13 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Benknöckers va ser Uuras Tuovinen.
  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Aliaksej Zotkin de Benknöckers aconseguir un gol al minut 25 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): Jörg Peter Blumberg va incrementar l'avantatge de Benknöckers amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): En Aliaksej Zotkin de Benknöckers va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 80 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Benknöckers. A fi d'aconseguir el 5 - 1, van tocar-la en curt per tal que Mats Mörnlius xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Benknöckers va augmentar la diferència quan Björn Hörstedt no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 1.
  • 119 Minuto 86 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Aliaksej Zotkin sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Stefan Nedergren que, efectivament, va fer pujar el 7 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Mats Mörnlius va estar a punt de sentenciar el partit al minut 79, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 87 quan Mattias Sommarskär de Benknöckers gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Galaxy brain IF

Goles Goles

  • 164 Minuto 16 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 16 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Galaxy. Mattia Caterina el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 14 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Niko Lampela va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Piero Vegas quasi aconsegueix empatar per Galaxy al minut 35, però Marcus Strömlind va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bassem Abd El Zaher de Galaxy es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.