Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728647855

Liga 728647855 Información oficial sobre el partido 728647855 en Hattrick

03.03.2024 10:00:00

Helags FF Alineación oficial del equipo 'Helags FF' en el partido 2 - 0 Galaxy brain IF Alineación oficial del equipo 'Galaxy brain IF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Helags FF Alineación oficial del equipo 'Helags FF' en el partido 2 - 0 Galaxy brain IF Alineación oficial del equipo 'Galaxy brain IF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Helags FF

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): El jugador Opat Makmee de Helags, després de 31 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Wallace Bruno Silva Pontes va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Helags va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Javier Guanchez en un 1 contra 1 amb el porter Benedykt Peryt, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Helags a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Martín Berocay va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 230 Minuto 42 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 42 podia haver acabat en gol, però Benedykt Peryt va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El Helags ho intentava per la dreta per mitjà de Opat Makmee, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 39 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Ronny Falk després que el jugador de Helags li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Wallace Bruno Silva Pontes de Helags va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Guanchez de Helags va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Galaxy brain IF

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 38 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Frans Henriksson, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Janne Håkansson va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Mattias Eriksson.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Baltsar Örjansson de Galaxy es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.