Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728641048

Liga 728641048 Información oficial sobre el partido 728641048 en Hattrick

14.04.2024 10:00:00

Tokyo Zoros Alineación oficial del equipo 'Tokyo Zoros' en el partido 0 - 7 Klämmesbo Stompers Alineación oficial del equipo 'Klämmesbo Stompers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Tokyo Zoros Alineación oficial del equipo 'Tokyo Zoros' en el partido 1 - 4 Klämmesbo Stompers Alineación oficial del equipo 'Klämmesbo Stompers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,3 % 0,1 % 96,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tokyo Zoros

Klämmesbo Stompers

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): Amb 8 minuts jugats, Gustav Sunesson de Klämmesbo va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 108 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Anders Häggwald encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Angus Hallam només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 0 - 2.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ettore Campochiaro de Klämmesbo l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 28 de partit.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, Sam Ecksten va augmentar l'avantatge de Klämmesbo a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 184 Minuto 69 (Gol de penalti): Al minut 69 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. 譚 (Tam) 永嘉 (Yongjia) va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 5.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al 71 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Klämmesbo augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Ettore Campochiaro es rifés el porter i marqués el 0 - 6.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Ronny Anderblom de Klämmesbo va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 7 al minut 74. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Klämmesbo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ettore Campochiaro, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Gustav Sunesson. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Love Svensson de Klämmesbo es va guanyar la targeta groga merescudament.