Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728640144

Liga 728640144 Información oficial sobre el partido 728640144 en Hattrick

31.03.2024 10:00:00

BK Bollhav Alineación oficial del equipo 'BK Bollhav' en el partido 3 - 0 LP AIK Alineación oficial del equipo 'LP AIK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BK Bollhav Alineación oficial del equipo 'BK Bollhav' en el partido 0 - 1 LP AIK Alineación oficial del equipo 'LP AIK' en el partido
Tiene bastante suerte 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BK Bollhav

Goles Goles

  • 106 Minuto 8 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Per Ingelhall va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 8, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Bollhav, mentre ja celebrava el 1 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 141 Minuto 16 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Bollhav van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 0 mitjançant en Per Ingelhall.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Bollhav a 3 - 0. Anders Åhlskog va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bollhav va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Anders Åhlskog va sortir per sobre el travesser.

LP AIK

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15 Quirijn van Meenen va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Tomi Palo va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 252 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Quirijn van Meenen ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 253 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Quirijn van Meenen quasi redueix la diferència al marcador al minut 26, però una gran estirada d'en Tomi Palo va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 252 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): AIK va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 61 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Quirijn van Meenen de AIK va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.