Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728638819

Liga 728638819 Información oficial sobre el partido 728638819 en Hattrick

05.05.2024 10:00:00

OlliBK Alineación oficial del equipo 'OlliBK' en el partido 2 - 0 Tekie-Taka Alineación oficial del equipo 'Tekie-Taka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
OlliBK Alineación oficial del equipo 'OlliBK' en el partido 3 - 1 Tekie-Taka Alineación oficial del equipo 'Tekie-Taka' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,6 % 0,7 % 10,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OlliBK

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): El jugador Lars-Eric Johansson de OlliBK, després de 21 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 142 Minuto 59 (Gol de contra por la izquierda): Per-Olov Hammarlius va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 0 per a OlliBK.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de OlliBK va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Montha Phal va sortir per sobre el travesser.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El jugador local Per-Olov Hammarlius per poc que no incrementa el marcador al minut 89. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Tommy Hagelell va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Idar Fredriksson de OlliBK va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tekie-Taka

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 29 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Per-Axel Olofsson va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 216 Minuto 55 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Johan Klintbratt va ser clau en la jugada d'atac de Tekie-Taka al minut 55, quan ell mateix va fer una passada brutal a Björn Holten, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 250 Minuto 85 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Tekie-Taka van pujar a rematar. Però en Björn Holten la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.