Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728638712

Liga 728638712 Información oficial sobre el partido 728638712 en Hattrick

12.05.2024 10:00:00

Meerkat FC Alineación oficial del equipo 'Meerkat FC' en el partido 2 - 2 Ares FK Alineación oficial del equipo 'Ares FK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Meerkat FC Alineación oficial del equipo 'Meerkat FC' en el partido 0 - 3 Ares FK Alineación oficial del equipo 'Ares FK' en el partido
Tiene suerte 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Meerkat FC

Goles Goles

  • 101 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35, Per Eriksson es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 112 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Meerkat s'esgargamellaven dempeus per esperonar Robert Seler que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 64 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9, Cristiano Pescetto va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Ares FK

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 7, quan Bernardo Migliacho va posar els visitants Ares per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 32 de partit va donar a Ares l'avantatge per 0 - 2. Anders Nilsson en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 11 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Federico Fierro després de 11 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Sven-Arne Lyhlund va poder desviar-lo a córner.
  • 284 Minuto 17 (Ocasión de penalti): Danilo Burroni de Ares va fallar un penal al minut 17. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Raymond Svensson haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Ares al minut 31.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Federico Fierro quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Sven-Arne Lyhlund, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Bernardo Migliacho va marcar al minut 65 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 270 Minuto 89 (Ocasión de falta): En Danilo Burroni va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 89. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): David Solé va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 89, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Sven-Arne Lyhlund va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, David Solé de Ares va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.