Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728633951

Liga 728633951 Información oficial sobre el partido 728633951 en Hattrick

12.05.2024 10:00:00

BK KULAN Alineación oficial del equipo 'BK KULAN' en el partido 4 - 4 DIF kickers Alineación oficial del equipo 'DIF kickers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
BK KULAN Alineación oficial del equipo 'BK KULAN' en el partido 3 - 4 DIF kickers Alineación oficial del equipo 'DIF kickers' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,1 % 33,6 % 38,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BK KULAN

Goles Goles

  • 116 Minuto 9 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 9, en Lukas Dolezal del KULAN va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Fulvio Leid que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
  • 107 Minuto 40 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): KULAN, gràcies a les conegudes canonades d'en Fulvio Leid, va situar el 2 - 2 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!
  • 101 Minuto 74 (Gol por el centro): El KULAN no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en 赵 (Zhao) 仁旺 (Renwang) es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 3 - 4.
  • 111 Minuto 76 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Lukas Dolezal va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. KULAN empatava el partit, 4 a 4, al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 8 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç 赵 (Zhao) 仁旺 (Renwang) va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 8, i va passar la pilota a Fulvio Leid, però aquest no va encertar a marcar.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de KULAN la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Graziano Tesone de KULAN va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

DIF kickers

Goles Goles

  • 161 Minuto 15 (Gol por el centro): Als 15 minuts de partit, Youkai Gerkens de kickers va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 170 Minuto 38 (Gol de falta): Al minut 38, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Michel Hochmuth posar per davant al seu equip amb un 1 - 2.
  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): En Youkai Gerkens donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 42 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Dennis Aguilera de kickers l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 49 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Es duien 41 minuts de partit jugats quan Youkai Gerkens va estar a punt de posar per davant a kickers amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Armindo Abreu va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 90, quan en Dennis Aguilera va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Attila Nédó.