Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728621277

Liga 728621277 Información oficial sobre el partido 728621277 en Hattrick

14.04.2024 10:00:00

Hässlegårdens IF Alineación oficial del equipo 'Hässlegårdens IF' en el partido 1 - 5 Markströms FF Alineación oficial del equipo 'Markströms FF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Hässlegårdens IF Alineación oficial del equipo 'Hässlegårdens IF' en el partido 0 - 7 Markströms FF Alineación oficial del equipo 'Markströms FF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hässlegårdens IF

Goles Goles

  • 142 Minuto 56 (Gol de contra por la izquierda): En Amin Abd El Kawi va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 5. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Markströms FF

Goles Goles

  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Markströms va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 35. Aaro Leivo va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Patrizio Diodato va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Mirko Pujac, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Mirko Pujac de Markströms va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 43. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Al minut 50 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Aaro Leivo va ser l'anotador del 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Stefan Thorstensson haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Markströms al minut 9.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Fingal Åslund va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Patrizio Diodato es va quedar sol davant del porter, al minut 55. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fingal Åslund de Markströms es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aaro Leivo.