Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728621270

Liga 728621270 Información oficial sobre el partido 728621270 en Hattrick

31.03.2024 10:00:00

gråmesarna Alineación oficial del equipo 'gråmesarna' en el partido 1 - 1 Jajja BoIS Alineación oficial del equipo 'Jajja BoIS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
gråmesarna Alineación oficial del equipo 'gråmesarna' en el partido 2 - 1 Jajja BoIS Alineación oficial del equipo 'Jajja BoIS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,7 % 2,0 % 15,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gråmesarna

Goles Goles

  • 111 Minuto 80 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 80, Ismail Karaosmanović de gråmesarna empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Titus Hagskär va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de gråmesarna se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Per-Oskar Steen! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): gråmesarna van sortir al contraatac amb encert al minut 44, però Carl-Fredrik Holmberg no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 210 Minuto 69 (Ocasión de falta): En Nizar Huner va fer una magnífica aturada al minut 69, tot i el bon llançament de falta de Carl-Fredrik Holmberg.
  • 213 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 73 minuts, en Marcus Larsson no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Dan-Anders Cronhall de gråmesarna va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Per-Oskar Steen de gråmesarna la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): David Davey de gråmesarna va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Jajja BoIS

Goles Goles

  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Vesa Snell, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Vesa Snell va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Olavi Hollius, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Jajja va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Vesa Snell va sortir per sobre el travesser.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): En Vesa Snell va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66 Olavi Hollius va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Vesa Snell, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gerhard Jansson de Jajja amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.