Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728609800

Liga 728609800 Información oficial sobre el partido 728609800 en Hattrick

14.04.2024 10:00:00

Idiotas2.0 Alineación oficial del equipo 'Idiotas2.0' en el partido 3 - 1 MacMonster FC Alineación oficial del equipo 'MacMonster FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Idiotas2.0 Alineación oficial del equipo 'Idiotas2.0' en el partido 3 - 0 MacMonster FC Alineación oficial del equipo 'MacMonster FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Idiotas2.0

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Idiotas2.0, atacant per l'esquerra al minut 6, va aprofitar el magnífic llançament de Lasse Rolfsson per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Narin Weerajinda va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): En Peter Knutsson va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31, Maths Westerhult gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mattias Liljenen va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Narin Weerajinda una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 36, però una magnífica aturada de Mattias Liljenen va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Idiotas2.0 va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Sven Wästerén, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 230 Minuto 69 (Ocasión de falta): Al minut 69, Martin Tungblad gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Tage Nessmar, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Idiotas2.0 va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Peter Knutsson va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sven Wästerén de Idiotas2.0 la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Maths Westerhult de Idiotas2.0 amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

MacMonster FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Magnus Edenfeldt va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de MacMonster, Torbjörn Håkansson, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del MacMonster sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Mikael Olsson, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 71 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 250 Minuto 87 (Ocasión de falta): Behzad Ganji va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 87.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Behzad Ganji de MacMonster es va guanyar la targeta groga merescudament.