Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728608184

Liga 728608184 Información oficial sobre el partido 728608184 en Hattrick

28.04.2024 10:00:00

IFK Böste Alineación oficial del equipo 'IFK Böste' en el partido 0 - 4 Durham AFC Alineación oficial del equipo 'Durham AFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
IFK Böste Alineación oficial del equipo 'IFK Böste' en el partido 0 - 2 Durham AFC Alineación oficial del equipo 'Durham AFC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

IFK Böste

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Böste va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Leo Andrada, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): El Böste va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 31, però en Leo Andrada va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Durham AFC

Goles Goles

  • 135 Minuto 27 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Berat Germain de Durham va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Alan Sebastián Gaona de Durham va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 32. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Berat Germain va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 66 de partit va donar a Durham l'avantatge per 0 - 4. Berat Germain en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Es duien 5 minuts de partit jugats quan Manuel Zubiría va estar a punt de posar per davant a Durham amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pepijn Kainama va impedir un gol cantat.
  • 207 Minuto 30 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Durham va ser a punt de marcar al minut 30, quan el seu jugador Guarino Rao va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Søren Kirkeby va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Vicente Cañellas quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Pepijn Kainama, però la pilota va topar amb el travesser.