Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728607141

Liga 728607141 Información oficial sobre el partido 728607141 en Hattrick

12.05.2024 10:00:00

Rödeby Real Alineación oficial del equipo 'Rödeby Real' en el partido 4 - 5 Bosses Kobojsare Alineación oficial del equipo 'Bosses Kobojsare' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Rödeby Real Alineación oficial del equipo 'Rödeby Real' en el partido 2 - 5 Bosses Kobojsare Alineación oficial del equipo 'Bosses Kobojsare' en el partido
Tiene suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,4 % 0,7 % 89,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rödeby Real

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 els aficionats van embogir quan en Rastislav Dubňanský va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Rödeby.
  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Fuat Barın, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Rödeby se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 33.
  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 38, Fuat Barın va pentinar un córner cap al segon pal que Rastislav Dubňanský va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 1.
  • 112 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Rödeby equilibrava la balança al minut 90. En Lovor Čurin, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 4 a 4 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Rödeby va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 42 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Lovor Čurin ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 69 per blocar una centrada d'en Aldo Scaduto va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Rödeby.

Bosses Kobojsare

Goles Goles

  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Kobojsare van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Denny Suchy va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 153 Minuto 39 (Gol por la derecha): Kobojsare van aconseguir el 3 - 2 que retallava diferències al minut 39 quan Geofri Savonet sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 162 Minuto 41 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 41, quan 叶 (Ye) 大千 (Daqian) va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 3 - 3.
  • 173 Minuto 70 (Gol por la derecha): El jugador de Kobojsare Patrik Hamann va aconseguir el 3 - 4 per als visitants al minut 70 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 190 Minuto 91 (Gol de falta): En Patrik Hamann va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 4-5.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Es duien 49 minuts de partit jugats quan Patrik Hamann va estar a punt de posar per davant a Kobojsare amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Hugo Nicolás Amerise va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Arnie Crawley es va quedar sol davant del porter, al minut 71. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 272 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Kobojsare que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Arnie Crawley, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miloš Rišo de Kobojsare va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.