Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728605757

Liga 728605757 Información oficial sobre el partido 728605757 en Hattrick

24.03.2024 10:00:00

FC Sumpan Alineación oficial del equipo 'FC Sumpan' en el partido 2 - 0 Kappstad BK Alineación oficial del equipo 'Kappstad BK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Sumpan Alineación oficial del equipo 'FC Sumpan' en el partido 1 - 0 Kappstad BK Alineación oficial del equipo 'Kappstad BK' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Sumpan

Goles Goles

  • 124 Minuto 19 (Gol de penalti): Al minut 19 l'àrbitre va premiar Sumpan amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Napoleon Tungwald va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Sumpan va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Caspian Ehnling progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 13 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 13 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Napoleon Tungwald va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kristoffer Karstensson de Sumpan va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Kappstad BK

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Majit Chirkeshov va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Kappstad que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Kappstad va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alfonz Korčuška, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Kappstad va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Henry Otumba, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Kappstad va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Keykan Mennan, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 59 (Ocasión de contra por la derecha): Kappstad van sortir al contraatac amb encert al minut 59, però Aybar Kezer no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Youssou Boye.