Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728605746

Liga 728605746 Información oficial sobre el partido 728605746 en Hattrick

10.03.2024 10:00:00

BK Balders Balle Alineación oficial del equipo 'BK Balders Balle' en el partido 1 - 2 FC Sumpan Alineación oficial del equipo 'FC Sumpan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
BK Balders Balle Alineación oficial del equipo 'BK Balders Balle' en el partido 4 - 1 FC Sumpan Alineación oficial del equipo 'FC Sumpan' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BK Balders Balle

Goles Goles

  • 113 Minuto 76 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Balders una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Erik Liedstrand, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Totte Hansson va estar a punt d'acabar en gol al minut 7, però el porter visitant Stefan Svensson va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Patrik Liljenflod de Balders va intentar batre la porteria rival al minut 13 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sumpan. La jugada d'estratègia del Balders per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Viktor Jonasson va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Balders la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Totte Hansson va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Balders se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Viktor Jonasson.

FC Sumpan

Goles Goles

  • 174 Minuto 10 (Gol de penalti): Sumpan va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Napoleon Tungwald va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 172 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Passats 87 minuts de partit, Sumpan es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Aseel de-Baz es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Caspian Ehnling de Sumpan va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 12 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 235 Minuto 68 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Urban Andersson, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Sumpan quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Urban Andersson va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.