Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728601968

Liga 728601968 Información oficial sobre el partido 728601968 en Hattrick

28.04.2024 10:00:00

Glimi Dwarfs Alineación oficial del equipo 'Glimi Dwarfs' en el partido 2 - 2 Nedre Tjärna Bk Alineación oficial del equipo 'Nedre Tjärna Bk' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Glimi Dwarfs Alineación oficial del equipo 'Glimi Dwarfs' en el partido 0 - 1 Nedre Tjärna Bk Alineación oficial del equipo 'Nedre Tjärna Bk' en el partido
Tiene suerte 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,7 % 2,6 % 80,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Glimi Dwarfs

Goles Goles

  • 105 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Jakob Erman rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Massimo Poli, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 1 a l'estadi!
  • 112 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Al minut 63, Hinz Instinske va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Glimi Dwarfs, l'equip va recuperar la pilota al minut 20 i va contraatacar. En Torquato Caltabiano va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 213 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Germano Queiroz de Glimi Dwarfs va intentar batre la porteria rival al minut 30 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 286 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Hinz Instinske va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Glimi Dwarfs va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Germano Queiroz, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Glimi Dwarfs va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jakob Erman va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Luigi Arconte de Glimi Dwarfs va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Nedre Tjärna Bk

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Claes-Conny Eriksson que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Tjärna.
  • 171 Minuto 55 (Gol por el centro): En Luis Rivas donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 55 el marcador reflectia el 1 - 2.