Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728598213

Liga 728598213 Información oficial sobre el partido 728598213 en Hattrick

21.04.2024 10:00:00

Team Läsket Alineación oficial del equipo 'Team Läsket' en el partido 0 - 3 IFC Strumprullarna Alineación oficial del equipo 'IFC Strumprullarna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Team Läsket Alineación oficial del equipo 'Team Läsket' en el partido 1 - 1 IFC Strumprullarna Alineación oficial del equipo 'IFC Strumprullarna' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,8 % 9,2 % 68,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Team Läsket

IFC Strumprullarna

Goles Goles

  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Strumprullarna va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 22. Matteo Blotto va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34, Strumprullarna va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Stefan Högblom, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Anders Emilsson va augmentar l'avantatge de Strumprullarna a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Strumprullarna va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Stefan Högblom va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jan-Krister Gustavsson de Strumprullarna va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Kenan Ibrahimović de Strumprullarna va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.