Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728597542

Liga 728597542 Información oficial sobre el partido 728597542 en Hattrick

28.04.2024 10:00:00

Fornudden Alineación oficial del equipo 'Fornudden ' en el partido 3 - 5 Centauro FC Alineación oficial del equipo 'Centauro FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fornudden Alineación oficial del equipo 'Fornudden ' en el partido 2 - 0 Centauro FC Alineación oficial del equipo 'Centauro FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fornudden

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Fornudden s'avançava al marcador al minut 6, després d'un rebot que va caçar en Kahraman Kayman per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 137 Minuto 51 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 51 en Erling Kärrfeldt va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Sief Al-Jasmi podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 2 - 1 va pujar al marcador.
  • 139 Minuto 73 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Ashar Römer va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 3 - 2. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Milton Karstensson.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Mustafa Cem Sıdam de Fornudden va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Centauro FC

Goles Goles

  • 139 Minuto 32 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Centauro Seydou Wermelinger va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Claudio Alcides Alcala va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 1 al marcador.
  • 163 Minuto 57 (Gol por la derecha): Al minut 57 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Kurt-Lennart Kordeh que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 142 Minuto 77 (Gol de contra por la izquierda): Malcolm Kärrborn va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 3 per a Centauro.
  • 105 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Bosse Håkansson va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Kurt-Lennart Kordeh va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Centauro posava el marcador 3 a 4.
  • 140 Minuto 91 (Gol de contra de falta): El contraatac de Centauro va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Fride Almqvist va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 3 - 5!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Centauro va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 71, quan Fride Almqvist va quedar-se sol davant el porter Strahil Stamenkov, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Milton Karstensson.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bosse Håkansson de Centauro la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.