Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728594966

Liga 728594966 Información oficial sobre el partido 728594966 en Hattrick

28.04.2024 10:00:00

Shrimps United Alineación oficial del equipo 'Shrimps United' en el partido 2 - 2 Angels of Gothenburg Alineación oficial del equipo 'Angels of Gothenburg' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Shrimps United Alineación oficial del equipo 'Shrimps United' en el partido 1 - 2 Angels of Gothenburg Alineación oficial del equipo 'Angels of Gothenburg' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,0 % 2,3 % 81,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Shrimps United

Goles Goles

  • 190 Minuto 24 (Gol de falta): Al 24 minuts, El Shrimps va fer el 1-0. En Ibrahim bin Hj Hafeez va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 134 Minuto 33 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Shrimps i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 33 minuts de joc. Mentre en Chinouya Maome el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Shrimps, l'equip va recuperar la pilota al minut 74 i va contraatacar. En Chinouya Maome va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kazimierz Szajbe de Shrimps la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jaroslav Roman.

Angels of Gothenburg

Goles Goles

  • 153 Minuto 47 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Hubert Tete va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Gothenburg va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 47.
  • 163 Minuto 82 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 82. L'anotador per Gothenburg va ser Dirk-Jan Gruythuizen, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 6 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Rosario Cornaggia va servir per deixar enrere el gegant Jaroslav Roman al minut 6, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 239 Minuto 64 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Rosario Cornaggia va deixar a Jaroslav Roman assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 262 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73 Tim Andreasson va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Alin Furnicuţă va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.