Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728592617

Liga 728592617 Información oficial sobre el partido 728592617 en Hattrick

28.04.2024 10:00:00

Skogshyddan Alineación oficial del equipo 'Skogshyddan' en el partido 4 - 1 Ballong Alineación oficial del equipo 'Ballong' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Skogshyddan Alineación oficial del equipo 'Skogshyddan' en el partido 2 - 2 Ballong Alineación oficial del equipo 'Ballong' en el partido
Tiene suerte 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,3 % 24,0 % 26,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Skogshyddan

Goles Goles

  • 138 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Andrea Monchiero arribés a peus de Yuriy Slyusarenko, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Skogshyddan el 1 - 1.
  • 123 Minuto 70 (Gol por la derecha): Corria el minut 70 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Andrea Monchiero, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Skogshyddan a 3 - 1. Yuriy Slyusarenko va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Skogshyddan va augmentar la diferència quan Romualdo Fernandes no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Romualdo Fernandes! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Tuomas Hakamäki va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Skogshyddan que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Ballong

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): El jugador de Ballong Bengt-Erik Bergvall va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 7 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Ballong que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Miloslav Stržínek, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Miloslav Stržínek, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 32 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Claudio Arcais estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Walter Christiansson, als 38 minuts, va fallar per ben poc.
  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Malte Berg que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.