Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728592600

Liga 728592600 Información oficial sobre el partido 728592600 en Hattrick

07.04.2024 10:00:00

Peking Allstars Alineación oficial del equipo 'Peking Allstars' en el partido 4 - 1 Skogshyddan Alineación oficial del equipo 'Skogshyddan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Peking Allstars Alineación oficial del equipo 'Peking Allstars' en el partido 5 - 0 Skogshyddan Alineación oficial del equipo 'Skogshyddan' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peking Allstars

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Toni Maugis va donar a Allstars un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 21 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Allstars pel centre va donar un gran resultat: el gol de Enzo van Teijens va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Allstars va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Sudarto Iranda progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 108 Minuto 74 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Toni Maugis encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Malik Ahmed Kordy només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Enzo van Teijens arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Malik Ahmed Kordy va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): En Toni Maugis es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): En Enzo van Teijens, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Giorgio Visentini una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 76, però una magnífica aturada de Mogens Malmstad va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Enzo van Teijens va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 89 quan Malik Ahmed Kordy de Allstars gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Skogshyddan

Goles Goles

  • 140 Minuto 25 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Skogshyddan va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Yuriy Slyusarenko aconseguint el 2 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Romualdo Fernandes de Skogshyddan es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Leon Abrahamsen de Skogshyddan es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Skjalg Larsen.