Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728592509

Liga 728592509 Información oficial sobre el partido 728592509 en Hattrick

05.05.2024 10:00:00

Wednesday Owls Alineación oficial del equipo 'Wednesday Owls' en el partido 1 - 2 Rigormortis Alineación oficial del equipo 'Rigormortis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Wednesday Owls Alineación oficial del equipo 'Wednesday Owls' en el partido 3 - 3 Rigormortis Alineación oficial del equipo 'Rigormortis' en el partido
Tiene mala suerte 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 32,3 % 39,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wednesday Owls

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Wednesday va ser Bakur Bakuria.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Morris Hansson va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 19 per blocar una centrada d'en Robert Lindhmo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Wednesday.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Wednesday va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Robert Lindhmo, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): En Dan Hultblom es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Wednesday van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Fridolf Frostenskog, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fridolf Frostenskog de Wednesday amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Rigormortis

Goles Goles

  • 161 Minuto 62 (Gol por el centro): Rigormortis van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 62, quan Vitomir Moravac va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 172 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Rigormortis prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Ole Andersson.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Es duien 9 minuts de partit jugats quan Goran Neri va estar a punt de posar per davant a Rigormortis amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ionuţ-Marius Dogaru va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Walter Mögel per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 53, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Selim Mattia de Rigormortis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.