Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728588737

Liga 728588737 Información oficial sobre el partido 728588737 en Hattrick

07.04.2024 10:00:00

Brannigans Lag Alineación oficial del equipo 'Brannigans Lag' en el partido 3 - 3 Habo IF Alineación oficial del equipo 'Habo IF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Brannigans Lag Alineación oficial del equipo 'Brannigans Lag' en el partido 5 - 1 Habo IF Alineación oficial del equipo 'Habo IF' en el partido
Tiene mala suerte 5.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Brannigans Lag

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Radislav Mihola ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Brannigans es posava per davant 1 a 0.
  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Robbie Carmona, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 105 Minuto 56 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Sylweriusz Szałaj rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Orest Peda, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 3 - 1 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Brannigans, l'equip va recuperar la pilota al minut 8 i va contraatacar. En Herkules Borgblad va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El Brannigans ho intentava per la dreta per mitjà de Radislav Mihola, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Habo IF

Goles Goles

  • 161 Minuto 18 (Gol por el centro): Habo van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 18, quan Beppino Convertino va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 151 Minuto 87 (Gol por el centro): Habo van mostrar una bona compenetració quan al minut 87 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Ludvig Rahbek va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 163 Minuto 88 (Gol por la derecha): El jugador visitant Immanuel Vreeburg va aconseguir empatar 3 - 3 al minut 88 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Hannibal Herms al minut 7 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 37 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Ciro Di Puorto va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 253 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Habo van seguir progressant per la banda dreta. Ciro Di Puorto va tenir la seva oportunitat al minut 82, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Franck Grabher de Habo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.