Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728585526

Liga 728585526 Información oficial sobre el partido 728585526 en Hattrick

03.03.2024 10:00:00

Zorro Dribblers II Alineación oficial del equipo 'Zorro Dribblers II' en el partido 1 - 2 Ölkorvens BK Alineación oficial del equipo 'Ölkorvens BK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zorro Dribblers II Alineación oficial del equipo 'Zorro Dribblers II' en el partido 0 - 1 Ölkorvens BK Alineación oficial del equipo 'Ölkorvens BK' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zorro Dribblers II

Goles Goles

  • 143 Minuto 29 (Gol de contra por la derecha): El jugador Santi Morente de Dribblers es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Dribblers van sortir al contraatac amb encert al minut 15, però Magnus Tungman no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Dribblers va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Gustaf Olsson, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 216 Minuto 32 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Tancredi Formichi va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 32, i va passar la pilota a Filip Branding, però aquest no va encertar a marcar.
  • 215 Minuto 55 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Santi Morente va rebre molts aplaudiments. Al minut 55 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): En Ulf Ömo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Filip Branding de Dribblers es va emportar una amonestació al minut 55 per provocar un rival.

Ölkorvens BK

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Ölkorvens va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 24. Lars Olofsson va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 171 Minuto 52 (Gol por el centro): Amb 52 minuts jugats, Jonas Oskarsson de Ölkorvens va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 14 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Noa Renman de Ölkorvens no va ser gol per ben poc.