Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728584574

Liga 728584574 Información oficial sobre el partido 728584574 en Hattrick

03.03.2024 10:00:00

BK Johannesfred Alineación oficial del equipo 'BK Johannesfred' en el partido 4 - 6 Aplared FC Alineación oficial del equipo 'Aplared FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Horrible (2))
BK Johannesfred Alineación oficial del equipo 'BK Johannesfred' en el partido 3 - 7 Aplared FC Alineación oficial del equipo 'Aplared FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,6 % 3,9 % 77,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BK Johannesfred

Goles Goles

  • 112 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19 del partit, el jugador Fernando Héctor Mussolino de Johannesfred va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 101 Minuto 35 (Gol por el centro): El Johannesfred no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Fernando Héctor Mussolino es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.
  • 101 Minuto 39 (Gol por el centro): Ignacio Vázquez Torres de Johannesfred va demostrar les seves habilitats al minut 39 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 3 - 4.
  • 101 Minuto 68 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Oğuz Sanduç trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 4 - 5 encara permetia alguna esperança.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Ignacio Vázquez Torres de Johannesfred va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Aplared FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): Amb 11 minuts jugats, Ovidiu Prisăcaru de AFC va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Passats 28 minuts de partit, AFC es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Dalibor Sedláček es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Athanasios Nerozoumis va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 31, i va fer pujar el 1 - 3 per a AFC.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36, AFC va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Vittorio Ostengo, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51, Ovidiu Prisăcaru va augmentar l'avantatge de AFC a 3 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Pier Giovanni Santoriello de AFC va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 4 - 6 al minut 70. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 55 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Tautvaldis Rudzītis es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 55, però el porter va aturar el seu xut.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Pier Giovanni Santoriello després de 60 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Andrea Leanza va poder desviar-lo a córner.