Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728567743

Liga 728567743 Información oficial sobre el partido 728567743 en Hattrick

21.04.2024 09:45:00

FC Savarka Alineación oficial del equipo 'FC Savarka' en el partido 0 - 1 ROGUE 0NE Alineación oficial del equipo 'ROGUE 0NE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Savarka Alineación oficial del equipo 'FC Savarka' en el partido 0 - 1 ROGUE 0NE Alineación oficial del equipo 'ROGUE 0NE' en el partido
Tiene un resultado normal 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,3 % 0,4 % 91,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Savarka

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 19 per blocar una centrada d'en Alexis Soto va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Savarka.
  • 239 Minuto 30 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Viktor Zdobnov va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Bohdan Kuchma per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 213 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El Savarka va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Freddy Yurman la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, Alexis Soto va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

ROGUE 0NE

Goles Goles

  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): El jugador de ROGUE Bartosz Waśkiewicz va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 39 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): ROGUE va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Stefano Baroni va desviar el xut final de Bohdan Kuchma després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del ROGUE que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Harald Bellmann, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): ROGUE quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Yanis Becque va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Bartosz Waśkiewicz quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Stefano Baroni, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 290 Minuto 76 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Bartosz Waśkiewicz era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 76. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Gabi Piţu al minut 85, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.