Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728545464

Liga 728545464 Información oficial sobre el partido 728545464 en Hattrick

05.05.2024 09:30:00

SV Traunkirchen Alineación oficial del equipo 'SV Traunkirchen' en el partido 1 - 5 Das wort Zum sonntag Alineación oficial del equipo 'Das wort Zum sonntag' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
SV Traunkirchen Alineación oficial del equipo 'SV Traunkirchen' en el partido 1 - 5 Das wort Zum sonntag Alineación oficial del equipo 'Das wort Zum sonntag' en el partido
Tiene un resultado normal 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,9 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SV Traunkirchen

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Traunkirchen contenien la respiració mentre en Reinhold Wechselberger s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 36 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jochen Kurtz va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Christopher Ganster va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Primož Šmajgl de Traunkirchen es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jochen Kurtz de Traunkirchen es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuel Göschl de Traunkirchen amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Das wort Zum sonntag

Goles Goles

  • 162 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Simon Canossa, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 8.
  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Passats 28 minuts de partit, sonntag es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Herbert Stifter es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): En Robert Kerber entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al sonntag, un peu providencial d'en Herbert Stifter va situar el 1-3 al panell digital.
  • 143 Minuto 32 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de sonntag eren letals, i Adri Verlaan va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 4 entrant des de la dreta.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Adri Verlaan de sonntag l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 5 al minut 72 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Christian Ivanovic després de 37 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Patrick Brandstätter va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, el sonntag va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Adri Verlaan s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.