Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728545462

Liga 728545462 Información oficial sobre el partido 728545462 en Hattrick

28.04.2024 09:30:00

Das wort Zum sonntag Alineación oficial del equipo 'Das wort Zum sonntag' en el partido 6 - 1 FC Stormblast Alineación oficial del equipo 'FC Stormblast' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Das wort Zum sonntag Alineación oficial del equipo 'Das wort Zum sonntag' en el partido 5 - 0 FC Stormblast Alineación oficial del equipo 'FC Stormblast' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Das wort Zum sonntag

Goles Goles

  • 120 Minuto 33 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Oskar Bernhard al minut 33, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al sonntag i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): sonntag, atacant per l'esquerra al minut 42, va aprofitar el magnífic llançament de Onur Raşit Soylu per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan sonntag va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Boris Čurka des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de sonntag va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Oskar Bernhard progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 70 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de sonntag. A fi d'aconseguir el 5 - 1, van tocar-la en curt per tal que Christian Ivanovic xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 118 Minuto 90 (Gol evento especial córner peinado): En Herbert Stifter entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al sonntag, un peu providencial d'en Adri Verlaan va situar el 6-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): sonntag va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 31 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Adexe Mila Fuentes ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El jugador local Patrick Bernecker per poc que no incrementa el marcador al minut 38. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Radomir Gorenšek va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Patrick Bernecker una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 68, però una magnífica aturada de Radomir Gorenšek va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Adri Verlaan de sonntag va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC Stormblast

Goles Goles

  • 162 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 40 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Jakob Mateschitz de Stormblast marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Markus Schachinger de Stormblast va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Wolfgang Götzinger de Stormblast es va guanyar la targeta groga merescudament.